Thuis Nieuws

Muurschilderij de machine-tendens van de grote era

Certificaat
China Shenzhen Shervin Technology Co., Ltd certificaten
Klantenoverzichten
De muurschilderijmachine is zeer stabiel .the-effect is perfect. sherlock is een goede verkoper!

—— akbar mosa (Koeweit)

de dubbele pijp is rendabel. Dit heeft grote winst aan ons bedrijf gebracht

—— lex (Thailand)

Ik houd van de drie-straalmuurschilderijmachine zeer, die hoogst efficiënt is. Gebrachte grote winst aan ons bedrijf. shenzhen Co. van de shervintechnologie, is Ltd een zeer goede partner. Het verheugen zich op het worden hun lokale agent

—— ss Marokko van Karim

Wij hebben vijf muurschilderijmachines gekocht. De kwaliteit is stabiel en de naverkoopdienst is zeer goed. Het verheugen zich op het krijgen van meer klantenorden. Dank u sherlcok voor de uitstekende dienst

—— salim odah Egypte

Dank u Sherlock voor uw warme aanbeveling. Wij kochten een muurschilderijmachine met drie pijpen. Dank u voor de inkt. Het verheugen zich op de ontwikkeling van de vier-straalmuurmachine。

—— sayed Mohamed alsayed

De productkwaliteit is vrij stabiel en de kostenprestaties zijn vrij hoog. Het verheugen zich op de volgende samenwerking.

—— Arafat Nigeria

De productkwaliteit is vrij stabiel en de kostenprestaties zijn vrij hoog. Het verheugen zich op de volgende samenwerking.

—— Arafat Nigeria

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Muurschilderij de machine-tendens van de grote era
Laatste bedrijfsnieuws over Muurschilderij de machine-tendens van de grote era

Wij willen de muren in menig opzicht, zoals behang, hangende beelden, hand-schildert verfraaien, en welk soort 3D texturen. Onder zo vele manieren, komt het muurschilderij hoofdzakelijk wegens de verschijning van de muurschilderijmachine duidelijk uit. Wat zijn de voordelen van een machine van de sportenverf? Neem een blik.


De eerste is behang. Dit is de jongste jaren een algemeen gebruikte methode van de muurdecoratie. In het bijzonder, heeft het een zeer lage levensduur en zal na verloop van tijd geel worden. In het bijzonder, worden relatively few ontwerpen veroorzaakt door fabrikanten in grote hoeveelheden. Zonder zijn eigen kenmerken, lost de muurschilderijmachine zeer deze zorgen van klanten op. Onze geschilderde patronen worden lange tijd opgeslagen, en wij kunnen de beelden ook ontwerpen die zij volgens de behoeften van klanten hebben gewild, en de patronen in kleur helder gemaakt. Mooi en grootmoedig, is het zeer populair met klanten.
Spreek over het hangen van beelden en enkele die 3D stickers door mensen op TV-achtergrondmuren worden gebruikt. Voor het hangen van beelden, moeten wij spijkers op de muur nagelen. Na oud, is het gemakkelijk om stof te accumuleren, en het is moeilijk om het af te vegen. 3D stickers zijn stoffiger. Het vervangen van nieuwe zal ook sporen van lijm verlaten. Op dit ogenblik, kunnen wij de muurschilder gebruiken om uw favoriete beelden op de muur direct te drukken, vooral kan de TV-achtergrondmuur door de printer van muurinkjet worden ontworpen. Het 3D patroon is niet alleen mooi en elegant, maar ook kan lange tijd zonder stofaccumulatie worden opgeslagen.
De voordelen van de muurschilderijmachine zijn niet alleen bovengenoemd. Eerst en vooral, in termen van tijd, hebben de mensen muurschilderij voordien gedaan, maar zij zijn allen met de hand geschilderde patronen. Als u een met de hand geschilderde tekening wilt maken, moet u eerst het basisoverzicht met een potlood trekken. te schilderen, moet u de algemene lay-out overwegen, zodat het een afval van tijd is om een groot beeld te maken. Het kan voor tien en een half maanden moeilijk zijn om een groot beeld te maken. Het spaart ook heel wat tijd. U moet slechts de beelden zetten u op de computer wenst, en de computer controleert het gehele proces. Het vereist vele arbeiders niet om een beeld in een paar uren te trekken, dat geschikt en snel is.


De muurschilderijmachine heeft nieuwe hervormingen aan de schilderende industrie, evenals nieuwe aanwijzingen voor decoratie en openlucht reclame gebracht.

Bartijd : 2020-11-17 08:39:52 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Shenzhen Shervin Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Sherlock

Tel.: 008615724094121

Fax: 86-0755-2305-1834

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

CONTACT

Adres: de industriële park.shiyan stad van de steenberg. bao'an districts.shenzhen stad China

Factory Adres:de industriële park.shiyan stad van de steenberg. bao'an districts.shenzhen stad China